Le'Moustache



♡Miss You Guy's♡
Wednesday, November 30, 2011 | 11:11 PM | 0 STAR(S)♡

hey :)
acc , dah lame tak pergi skola rigth .
yewlaa , dah kate cuti skola , okay .
aku rindu gile gile dengan kawan aku . rindu tersangat .
terutama skali dekat fizah . dah lame tk berrborak dengan dye .
dah lame kite tak gadoh and aku ade banyak story nak cerite dekat kau ney .
hee , kecian kau kan . dudok sebelah aku jadi mangse keadaan kan ?
haha , ingt lagi time psl kite kongsi-2 cerita pasal tuh ney laa .
macam-2 laa , kite ney dah mcm twin kan ? member aku ade cakap .
korang ney kembar ke ? HAHA , lawak laa .
and than kiteowg gelak-2 . HAHA .
sumpah lawak gile . yewla mane tak nye , kiteowg selalu rehat same , buat keje same-2 and semua same-2 . dimane ade aku , disitu jugak laa ade dye .
btw aku rindu nak gadoh nan dye . HAHA , dulu time form 1 kite tak rapat kan syg ?
gadoh sane laa , gadoh sini laa . tapi sejak kite same kelas , kite dah macam twin rigth ?
haha , rinduu kau laa .
rindu dekat budak-2 class aku .
haris , kamarulzaman , eizlan , hafiz , mira , mariana , fadilah , nazira and ramai lagi laa .
rinduu dekat korang semua . hee :)
ingat lagi , yg mira cakap kat aku .
kau suke dekat hafiz ea ? HAHA , asstarghfirrullahalzaim ~
mira-2 , buat mngucap . aku tak suke pon dengan dye . yg pasal beg aku sebelah-2 pon kau pikir macam tuu kan . aku tawu sbb ape . hari tuu aku nak tukar tmpat , hafiz dok belakang aku , aku nak pegi tukar tmpat nak dok sebalah fizah . tapi hafiz tak bagi . tuh sbb laa yg kau pikir aku ney suke hafiz ? HAHA , tkde mkne nye . aniq ? haa , cakap pasal dye , rindu pulak nak gadoh dengan dye . dye suke cari pasal nan aku . dudok blakang aku kacau-2 aku . aku pon rindu nak marah-2 dye . haha .
ape pon aku rindu korang laa
miss you GUYS






-Past- | -New-