Le'Moustache



♡Kau Dah Berubah -.-"♡
Wednesday, December 28, 2011 | 2:53 PM | 0 STAR(S)♡

Assalamualaikum :)
hai awok :/
kenape awok berubah ? awok dah tak macam dulu tawu . baru beberape hari yang lepas aku chat dengan kau , tapi kenape dengan kau ? jeles ke ? hmm , itu just FAKE jewla , bukan betol pon .
aku elok-2 nak chat dengan kau , tapi kau buat perangai bodoh kau tuh -..-"
menyampah pulak aku . grrrrr .
kalau aku ade buat salah , aku mintak maaf , sorry .
kenapa kau buat perangai kau macam dulu ? sedih bile kau buat aku macam ni . nak tnye sikit siap update stastus laa bagai . rase nak menangis je bile kau buat camni kat aku .
aku nak berkawan macam dulu , tapi sekarang kau dah jadi macam tuu kan ? siap kau update pasal aku pon , kau dah buang kan ? Ohh , aku faham . myb kau takna aku ganggu kau kan ?
takpe , lepas ni , aku tak ganggu kau lagi yee sayang .
kau chat dengan aku pon macam nak takna je kan ? k , takpe . biar lahh kat kau . tapi pompuan lain post kat wall kau , kau macam nak layan dye je . err
takpe laa , kau pon dah lupe aku , siap tak contact , numbor phone kau pon aku tk tawu sekarang ney , kau kate kau dah tk gune phone . tapi aku rase kau masih gune , erm lantak kau laa weyh .
aku tak tawu nak cakap ape lagi dekat kau , kau pon nak tkna je LAYAN aku ni . okayokay , aku tk kn gnggu hidop kau lagi . aku jnji , btw akuu nak kau bahagia bile kau dah jumpe perempuan yg kau suke . kbye , salam :')



P/S : AKU NAK BLOCK KAU , TAPII , AKU TAK BOLEH BUAT KAU MACAM NI SEBAB DULU AKU PERNAH BUANG KAU DARI FRIENDSLIST AKU , SORY DEAR . BTW AKU BETOL-BETOL SAYANG KAN KAU JUST FRIENDS . AKU NAK KAU YANG DULU BALIK :/


-Past- | -New-