Le'Moustache



♡Sedih :/♡
Friday, December 30, 2011 | 10:11 PM | 0 STAR(S)♡

hai sayang :3
hihi , pagi tady pergi caurffour , pegi beli barang jap . hee .
sambil tuu , aku dengan cousin aku pergi laa jalan-jalan dua orang dengan ade lagi seorang cousin aku . adik dye laa , leh kate kan , tapi same baye . hee .
tngok tuu sempat bergambar lagi . tapi tk brape jelas kan ? huh ! sedih jew , tak cntik pulak tuu , cermin tuu kabur . tk leh nmpk ape-ape .
btw gmbar satu ni jew yang aku ade . haha , kiteowang bukan nye snap snap ney .
just merayau , sambil tuu tengok-2 laa mamat nsem ade ke tak . haha .
rupe-2 nye ade , hee . tapi semua macam s****** jew . haha .
takpe laa , tk kesah sangat . tapi yg tk boleh blaa , smse semalam pergi MASJID INDIA . haha , pergi beli barang jugak . saje g jalan-2 , daripade dudok rumah yang agak membosankan ini .
hee , mase nak pergi tuu , ade seorang mamat ney nak mngorat . dye sebot laa "AWEKS" . haha .
aku gelak-gelak jew dengan cousin aku , lawak laa . mula-2 cousin aku yang ckp awek , dyowg kat belakang aku . dyeowg pnggil lah aku dengan nme "aweks" n than aku buat tk layan laa . last-last mamat tuu pulak pnggil awek . haha , ape yg best sangat pon aku tak tawu laa .
hehe , tapi best . tapii sekarang dyowg dah balik rumah dyowg kat kedah . huhu , bawu datang 3hari jew , ingat kan nak ajak tngok wayang , tapi tk jadi . ish ~ hmm , sedih jee aku dyowg tinggalkan aku . hmm :(
balik-2 rumah teros aku menangis , hmm :(
tapi takpe , bulan 1 nanti kite jumpe lagi kan ? nanti aku balik kedah tau tau . nanti kite pergi jalan-2 lagi . hmm .
ape pon best dapat berjalan-2 nan cousin aku . :)

-Past- | -New-