Le'Moustache



♡Untung lah kau :(♡
Friday, December 30, 2011 | 5:16 PM | 0 STAR(S)♡

hai , eh kau . thanks lah buat aku macam ney .
aku kalau nak bagi kau jeles , tkde smpai macam tuu skali tawu ? best gile lah bile kau buat aku mcm ney . Ohh , aku tawu . aku ney ROBOT , tkde perasaan kan ? okay , aku faham . :(
kalau yee pon nak bagi aku jeles , jangan laa buat smpai camni sekali paham tak bongok ?
aku text dengan haikal pon tkde pon sampai ILOVEYOU , n whatever .
benci laa dapat orang macam kau ney , tk suke .
ikowt kan hati aku ni , memang nak sngat kowt Break nan kau .
Thanks tau , aku tak tawu nak ckp cmne lagi , just boleh ckap thanks jew kat kau ney .
lain kali buat laa macam tuu lagi , btw aku suke sangat-sangat . :/
aku tak sedih langsong . jangan salah faham , aku update kat stastus pon , kau jangan salah faham yee ? k , aku benci kau giler-2 . terase ? memang kau pon aku cakap .
kbye BICTH ! ;)




-Past- | -New-