Le'Moustache



♡Last Update :(♡
Tuesday, January 3, 2012 | 9:09 PM | 0 STAR(S)♡

hikhok , hikhok .
haha , bosan meyh , tk tawu nak buat ape ney .
okay , nak bagi tahu ney , hari ney aku last online . setahon babe ! aku tk online , wah-2 , lepas ney aku tk boleh dah nak online selalu . huhu , sedih weyh .
tkpe lah , lepas PMR aku online laa balik . PMR Ouhh PMR , kenape laa kau datang menjemput aku .
ehh-2 , korang ade azam ? share-2 lah sikit dengan aku . azam aku -->
1) aku nak dapat 8A wohhh , boleh dapat motr . wah-2 .
2) aku nak ubah perangai aku
3) aku nak jadi budak baik tahon ney , tk mau dahh pergi sane pergi sini , hehe .

sampai 3 jewlahh , tak boleh tahu bnyak-2 , nanti kantoii . haha .
btw , yg ney last aku update . huh ! sedihhh . :(


-Past- | -New-