Le'Moustache



♡Single Back♡
Thursday, March 15, 2012 | 11:12 AM | 0 STAR(S)♡

Hi , dah lame tak update blog kan ? k rindu je rase .
saye sihat , anda sihat ? k alhamdulilah .
auchemmmmmmmmmmmmm ! eh eh , selsema pulak . haha .
tajuk dekat entry tu single back ? yeahhhh .
k , tkpe . biar lah aku single dulu buat sementare ni .
biar lah jodoh tu datang sendiri , see and wait okay .
bytheway , aku sekarang dah jarang sangattt tak tpup .
kalau sesiape yang text aku tu , sory eh . tk dapat nak reply , sebab aku tk tpup .
sory again , hewhew :)
Jap , ape motif aku single ? nak tau , k bak sini choki-2 dulu .
haha , k kiding saja k .
single make droble , haha . betol ke weyh ?
nampak sangat salah , blurrr -..-
ehhhhh , wait . malas lak nak story mcm mane boleh single .
k lupe kan saje , ttbe terase malas .
soryy yee kawan-2 . nanti ade mood , aku update lahh .
auchemmmmmmmmmmmm ! eh sakit hidung aku woi .
okay , i means , hidung ni tak bagi kot type panjang , k tangan aku letih nak mentype .
lain hari aku type lagi okay . k bye .



-Past- | -New-