Le'Moustache



♡PMR in coming beb ~♡
Saturday, September 22, 2012 | 9:37 PM | 0 STAR(S)♡
Auuuuuuuuuuuccccccchhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk!
HAI, and assalamualaikum.
Dah berhabuk dah rupe nye blog. haha.
Soryy guyss, dah berapa bulan dah tak layan blog.
harap maklum lah PMR Candidate's kan.
heee :D
Ape khabar? sihat?
ehhh, nakk tauu tak? nak tauu tak? nak dekat ssetahun kot aku ALONE!
hee, hebat kan?
haha, k tu bukan topik aku nak cerita.
I mean's, lagi 18 hari nak dekat PMR sssiott.
tapi apekah daye, bace bku pon tak aku ni.
percubaan pon takde langsong A.
kecian akuuuuu.
tapi mane lah nak tahu rezeke aku PMR next month ni aku dpt buat elok2 kan?
kalau dpt 5A pon dah okay lerr.
memang itu hajat akuu.
tapi, aku nak masuk asramaaaaaaaaaaaaa.
teringin sangat bebbbbbbbb!
tkde lahh aku rase alone lagi. sbb kawan selalu ade bile kat asrama
kan?
but, i need neww live.
aku nak mule kan hidup baru.
aku nak lupe kan sssemua kenangan lama. tapi membe lame, aku tk kan lupe.
aku akan ssentiasa ingat kat korang2 ssemua.
*aku ckp mcm dpt je masuk asrama kan
haha, tkpe lahh. berangan lah dulu, mane tau rezeki kan.
hehehe :D
anyway, baru2 ni baru aku isi borang dekat JABATAN MATAPELAJARAN.
buat permohonan. aku tak tau sgt mcm mne nak mohon, nasib ade cousin yg
cute miut ni. kan Ain Aishah?
haha. terima di kassih, sebab buat kan. :P
err, kejap.
bukan banyak lagi aku type. tngok jam ssekarang dah pukul berape?
heee. jgn lupe, doakan kejayaan ssaye di ssini yeee.
harap la dapat masok sekolah SM Sains Selangor.
insyaAllah. wish me luck okayy.
thanks guyssssss.  



-Past- | -New-